02/03/2021

Uusi haaste

Silmiini sattui Twitterissä haaste, jota päätin heti matkia: lihasvoimin 3 000 km tänä vuonna. Ensiksi tarkastin vain Samsung Health -sovellukseni kilometrit, eikä se antanut kuin 122 vuoden kahden ekan kuukauden ajalta, mutta onnekseni uskollinen Huaweini on laskenut päivittäisistä askelista koostuvat kilometrit, ja niitä on sentään kertynyt jo yli 300. Nyt on hyvä tekosyy ostaa uusi pyörä, jotta pääsee polkemaan kilometrejä kesällä.

Kuntolenkki meni jo 20 minuuttiin, mutta nyt tuli stoppi, kun tuli ensin suojakelit ja sitten pinta jäätyi, eli eilisestä on ollut taas nastakenkäkelit. Viime kuussa kävelin 11 (yli) 2 km:n lenkkiä ja pari lyhyempää. Eli en siis ihan joka toinen päivä. Nyt taas pakastaa, ja toivon, että tulisi kunnon kävelykelit ennen kuin lähden Auttoisiin ensi viikolla.

Perheen abi joutuu yo-kirjoituskaranteeniin, joten mekin rajoitetaan menemisiämme puolison kanssa. Menen tänään salille ja huomenna vielä uudestaan siipan kanssa, mutta sitten jätämme sen, kunnes kirjoitukset ovat ohitse. Sääliksi käy abia, kun muutenkin on ollut kurjaa, kun penkkarit ja abiristeilyt peruttiin, ja nyt joutuu vielä kökkimään kaksi viikkoa vanhempien kanssa (ja tietysti koko kirjoitusten ajan siihen päälle).

Suolisto-ongelmat vaivaavat edelleen, ja mielessä pyörii, että onko siellä jotain pahempaa. Huomenna se selviää, kun lääkäri kurkistaa peräpäähän. Toivon totisesti, että se on vain pukama, ja että pääsen siitä huomenna eroon.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti