11/09/2021

Lonkkavaivaa ja ylikiloja

Muutosvalmennus on jatkunut, mutta mulla tahti on valitettavasti pysynyt samana. Jotenkin tuntuu todella, todella vaikealta päästä oikeanlaiseen rytmiin. Aion ottaa nyt mielikuvaharjoittelun avuksi: Muutos-valmennukseen kuuluu myös mielikuvaharjoitusäänitteitä. Menen ensi viikolla taas isäni luokse, ja voisin siellä ottaa tavakseni joka ilta kuunnella harjoitteen.

Valitettavasti tauon aikana paino on päässyt taas nousemaan, ja lomareissun jälkeen vaaka näytti sellaista lukemaa, jonka alla olen vannonut pysyväni. Se osoittautui onneksi turvotukseksi/nesteeksi, joka lähti omia aikojaan, mutta edelleen ollaan liian lähellä sitä. On selvää, että tässä täytyy taas aloittaa alusta. Täytyy ajatella niin, etten kuitenkaan aloita ihan alusta, koska kaikki saamani oppi on toki tallella. Mulla on ensimmäinen kolmannes valmennuksesta tullut täyteen, ja mitä olen Fb-ryhmää seurannut, niin vaikuttaisi siltä, etten ole ainoa, jolla eivät ole kilot pudonneet. Uskon tähän yhä.

Lonkka vaivaa edelleen. Lomareissun ekana päivänä ajoin oman osuuteni, eli noin kolmasosan matkasta, ja seuraavana yönä kärsin helvetin tuskat. Ajaminen tyssäsi siihen. Mies ja tytär ajoivat sitten loppumatkan. Toisen ja kolmannen yön sain nukkua yksin leveässä sängyssä, ja mulla oli myös tilaa ja aikaa joogata ja venytellä, ja lonkkakin rauhoittui. Se edelleen ärtyy aina välillä, kun liikaa rasittaa, enkä ole nyt uskaltanut edes kokeilla ilman kipulääkkeitä nukkumista. Lääkärille on aika varattu 21.9., kun palaan reissultani. Joogaan ja venyttelen jola ilta, teen iskiakselle tarkoitettuja liikkeitä, ja ties mitä, mutta se vaan ei tunnu paranevan. Toivon, että lääkäri laittaa nyt röntgeniin - oma epäilykseni on, että selkärangan alaosassa on jotain häikkää - ja fysioterapeutille.

Aion kuitenkin myös juosta Auttoisissa, jos lonkka vain kestää sen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti