11/01/2021

Uusi vuosi ja vanha projektit

 Olen jatkanut 20 minuutin kunnonkohotuslenkkejäni täällä Auttoisissa isän luona käytännössä päivittäin loppiaisesta alkaen. Eilinen jäi välistä, koska se meni sukulaisvierailuissa. Vauhtia on niin, että pääsen sen 2 km jo 21 minuuttiin. Kävelen sitä 3,5 km:n lenkkiä, jota juoksen yleensä. Nyt on täällä etelässäkin lunta, joten juoksemisesta ei tule mitään. Eikä tulis muutenkaan: jo joulukuun alussa liukastuessa venäyttämäni nilkka oireilee edelleen.

Lähdin mukaan Muutos-valmennuksen Tehostarttiin, mutta eihän täällä isän luona mistään ruokavaliosta mitään tule. No, sentään tulee syötyä kohtuullisen säännöllisesti, ja voi olla, että joulun aikaan keräämäni lisäylikilot ovatkin pudonneet. Sen näkee sitten kotona. Isän vaa'an mukaan olen kilon kevyempi kuin tullessa. Muutenkin kaikki jumppaaminen ja muu on hankalaa, saati, että voisi jotain TRE-harjoituksia tehdä. Kunhan nyt edes kävelen, ja vähän venyttelen.

Ja töitäkin on järjettömästi, ettei mitään muuta oikein ehdi. Tässä minä sitkuttelen taas, että kunhan nämä työt on tehty, niin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti