12/04/2024

Uusi työ, uudet kujeet ja uudet kojeet

Uusi työ on alkanut kivasti, ja työvuorojakin tuli lisää, kun ensiksi pätkähti vaan kaksi, mutta nyt on jo viisi uutta tiedossa. Talvi on myös viimeinkin väistynyt: vielä viime sunnuntaina tuli 15 senttiä lunta, mutta nyt alkaa maa olla paljaana, lunta on enää kasoissa. Uskollinen Fitbitini lahosi lopullisesti, ja kävin tänään ostamassa uuden, Fitbit Charge 6:n. Vanha Fitbitini on pysynyt jotenkuten kasassa jesarilla, joten täysin menetetty se ei ollut. Uusi Fitbit on korallinpunaista ja ruusukultaa - vaikka se näyttää kyllä ehkä enempi hopeiselta. Mutta jokatapauksessa metallia, tai ainakin sen näköistä. otin myös Firbit Premiumin, kun ilmaiseksi sain. Puoli vuotta.

Tein tänään Vahva nainen rasvanpoltto-ohjelman osion 2A viidenteen kertaan, eli loppusuoralla ollaan. Vaikka olen koko ajan lisännyt painoja, eivät lihakseni ole kertaakaan olleet todella kipeät. En tiedä, onko se hyvä vai huono asia. Jotenkin tuntuu siltä, että mitään ei tapahdu, vaikka tosiaan olen saanut niitä lisätä koko ajan, eli varmasti voimani ovat kasvaneet. Otin nyt uuden Aitofit-sovelluksen koekäyttöön, ja laitoin siihen tavoitteekseni voiman lisäämisen. Tavoite on, että pystyisin a) tekemään punnerruksia ja b) roikkumaan käsistäni, ehkä jopa vetämään leukaa. Eli että pystyisin pitelemään omaa painoani käsilläni.

Painosta puheen ollen: se on noussut. Mikä ei ole ihme, koska olen nukkunut tosi huonosti ja syönyt ties mitä paskaa. On ollut kova stressi, ja luulen, että taidan olla vähän masentunut. Kaipaan edelleen tosi kovasti kissaani, ja vanhan koiramme tilanne stressaa minua. Juuri nyt tilanne hellitti vähän, kun sain taas yhden työlään projektin valmiiksi, ja juuri nyt ei ole työlistalla mitään (mikä toisaalta aiheuttaa omalta osaltaan stressiä, koska sekään tilanne ei tietenkään ole hyvä, että ei ole töitä), ja heti oli paino vähän pudonnut edellisestä mittauksesta. Sopivasti viimeinen suomen kielen aineopintojen kursseista alkoi juuri, ja käytän tilaisuutta hyväkseni ja paneudun siihen, kun ei kerran ole töitä.

Minähän siis tiedän, mitä pitäisi tehdä syömisen suhteen, mutta en tee sitä. Mulla on kaappi täynnä Cambridge-ruokia, mutta ne jäävät syömättä, kun ei huvita. Päätän jatkuvasti, että nyt syön vaan Cambridge-ruokia, mutta juu ei, syön kaikkea muuta. Nyt olen taas yksin kotona monta päivää, ja tarkoitus on hakea sellainen hyvä rytmi ja systeemi. Tässä ehdin jo harjoitella sitä lounaan syömistä, ja se alkoi sujua hyvin. Olen tehnyt myös salaatteja pitkästä aikaa. Mietin tässä sitä, miten tuunaisin aamupuurostani vielä tuhdimman. Yhteen aikaan käytin chiansiemeniä, mutten oikein ehkä tykännyt. Nyt kokeilen kuorittua hampunsiementä, siinä pitäisi olla paljon proteiinia.

Näin siis pitäisi tehdä:

  • Aamiainen: tee, kahvi, puuro, mustikat
  • Lounas: salaatti, kasviksia, jotain proteiinia - se viimeisin valmentaja olisi syöttänyt mulle puoli pussia makaroonia, ei kiitos, mieluummin syön leipää
  • Välipala: kahvi, hedelmä/keksi/suklaa
  • Päivällinen: salaattia ja Cambridge-ruoka
  • Iltapala: leipää
  • Lisäksi: vaniljashake kahvimaitona päivän aikana

Uskon, että se lähtisi tuolla, kun vaan pystyisi noudattamaan sitä. Just do it. Tätä kirjoittaessani söin puoli pussillista lakuja.

Lainataanpa tähän vähän Nikeä.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti